DE BOEKEN

 

Twee-in-één: een kinder- én kookboek met gezonde recepten!

 

Kinderen vanaf 8 jaar beleven de avonturen van Kapitein Karper. Ze ontdekken niet alleen waar hij met De Bultrug overal naartoe vaart maar ook wat voor lekkers hij onderweg eet. De gerechten vinden hun oorsprong in het verhaal waardoor de smaakpapillen geprikkeld worden. Mama en papa zijn op hun beurt weer een kookboek rijker. De 11 gerechten uit de natuurvoeding doen zowel jong als oud watertanden. Ze kunnen met of zonder de kids bereid worden. 

Verwacht lente '22
De daslookroof
een politieverhaal 
met gezonde recepten voor
kinderen
cover website dubbel.png

De zeereis van Kapitein Karper

 

Kapitein Karper is een is een rivierkapitein die voor het eerst in zijn leven een zeereis maakt. Hij vaart de wereld rond om dieren in nesten op te halen. In het begin geniet hij volop van de eindeloze oceanen en exotische plaatsen. Maar hoe verder hij reist, hoe meer hij verrast wordt door de gevaren van de wereldzeeën. Hij verliest de moed maar gelukkig smult hij na elk avontuur van gezonde gerechten die zijn stuurman en hemzelf weer op krachten brengen zoals oceaansoep, zoete aardappelkano’s, rots-in-de-branding-koekjes, walviscake, …

Wanneer hij terug in Zoetwaterhaven aankomt, schrokt hij het
volledige Captain’s Dinner naar binnen. Oh ja, hij drinkt ook altijd schelvisbier!

ISBN 978-9-491545-60-3

Uitgeverij: Les Iles

Illustraties: Catherine Revyn

Prijs: 19,99 €

boot alleen.jpg
IMG_1626.jpg

Viltworkshop kinderen

Wil je de dieren vilten uit het reisverhaal van Kapitein Karper? Alvast een leuke activiteit om met je klas of club te doen. Dit kan bij jou ter plaatse of bij het Textiellabo in Merelbeke. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Richtprijs: 22 euro per kind incl. workshop, viltmateriaal, versnaperingen & drank.

Adres: Textiellabo, Gaversesteenweg 513A, 9820 Merelbeke